wervelende werving Hallo Wereld

Werving voor creatieve samenleving
Hallo Wereld

Wanneer:
15 november 2019

Waar:
Stedelijk Museum Amsterdam

Tijd:
14:00 – 17:00 of 18:30 – 21:30

Wat:
Hallo Wereld wil dat ieder kind de kans krijgt om zijn of haar talenten op eigen wijze als kracht in zichzelf te leren kennen. Zo groeit bij de kinderen het besef dat er een plaats voor hen en hun talent is in deze wereld. Creativiteit wordt een onmisbare vaardigheid in de huidige maatschappij. Hallo Wereld gaat de uitdaging aan om creativiteit te integreren in het onderwijs.

De culturele onderneming Hallo Muziek heeft jarenlange ervaring met muziekeducatie in het basisonderwijs. Op een speelse en doeltreffende wijze leren zij kinderen muzikale vaardigheden aan waardoor leerlingen zich elk op eigen manier durven te uiten. De creatieve ontwikkeling staat bij deze benadering voorop. Met Hallo Wereld wordt het aanbod van Hallo Muziek uitgebreid. Hallo Wereld maakt ook gebruik van film, design, technologie en andere culturele vakken zoals beeldende kunst en podiumkunst.

Hallo Wereld start in januari 2020 met een omvangrijke pilot in de wijk Poelenburg/Peldersveld met vernieuwend onderwijs aan 1000 kinderen op basis van kunst en cultuur. Daarom zoekt Hallo Wereld professionals die zich herkennen in onze missie en organiseren wij een wervelende werving om de Hallo Wereld benadering te introduceren.

Tijdens de wervelende werving wordt op een actieve en interactieve manier kennis gemaakt met de aanpak van lesgeven binnen de Hallo Wereld benadering. Hallo Wereld introduceert de verschillende pijlers en vertelt waarom wij dit van belang achten. Ervaar de lessen die worden gegeven tijdens de workshops. Ontmoet het team van Hallo Wereld. Hoor jij bij Hallo Wereld? Meld je aan!

Voor personen die:

Afgestudeerd zijn aan een kunstopleiding (conservatorium, filmacademie etc.);
Een pedagogische achtergrond hebben met affiniteit voor creatieve vakken;
Een passie hebben voor het overbrengen van creatief meesterschap;
Interesse hebben in het onderwijs;
Een brede blik hebben op de uitoefening van het eigen vak;
Andere relevante ervaring hebben